• Palvelevaa
    isännöintiä
  • Luotettava
    välittäjä
  • Rakennus-
    suunnittelu

    Oriveden Tili- ja Kiinteistöpalvelu Oy

    Tervetuloa Oriveden Tili- ja Kiinteistöpalvelu Oy:n kotisivuille.
    Oriveden Tili- ja Kiinteistöpalvelu Oy on vuonna 1993 perustettu tilikiinteistötoimisto, jonka asiakaskuntaan kuuluu asunto-osakeyhtiöitä ja liiketiloja Koillis-Pirkanmaalla. Toimistomme sijaitsee Oriveden keskustassa, osoitteessa Keskustie 37 B museotalo Auvisen vieressä ja on avoinna arkisin klo 9.00 – 16.00. Pysäköintipaikan löydät helposti toimistomme edestä tai kiinteistön paikoitusalueelta Keskustien varrelta.

    Toimintaperiaatteet

    Oriveden Tili- ja Kiinteistöpalvelu Oy:n toimintaperiaatteina ovat asiantuntemus, luotettavuus ja asiakasläheisyys. Yrityksen omistuspohjan muodostavat laki-, isännöinti sekä rakentamisen ammattilaiset.

    Toimistomme tuottaa itse kaikki kiinteistöjen hallintoon liittyvät palvelut, kuten maksuliikenteen ja vastikereskontran hoidon ja kirjanpidon tilinpäätöksineen. Kokoustilamme ovat veloituksetta käytettävissä (lähinnä hallituksen kokoukset).

    Oriveden Tili- ja Kiinteistöpalvelut Oy:n toimintaperiaatteina ovat luotettavuus, asiakasläheisyys ja hyvä osaaminen.

    Tutustu monipuolisiin palveluihimme

    Klikkaa palvelun otsikkoa alta ja lue laajempi kuvaus palvelusta

    Isännöitsijätehtävien hoito nykypäivänä kannattaa antaa ammattilaisen hoidettavaksi. Vaatimukset kasvavat koko ajan erilaisten lakien ja määräysten muuttuessa. Henkilö joka työkseen hoitaa isännöitsijän tehtäviä, on lähes aina pitkällä tähtäimellä edullisin isännöitsijä taloyhtiössä.

    LKV

    Oriveden Tili- ja Kiinteistöpalvelu on Suomen Kiinteistönvälittäjäliiton jäsentoimisto Oriveden kaupungin keskustassa. Välitämme niin keskustan kuin taajaman ulkopuolella olevat kohteet vuosien tuomalla ammattitaidolla.

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Quis ipsum suspendisse ultrices gravida. Risus commodo viverra maecenas accumsan lacus vel facilisis.

    Suunnittelu- ja asiantuntijatehtäviin kuuluvat muun muassa omakotitalosuunnitelmat, peruskorjaukset ja laajennukset, maatilarakennusten suunnittelu, lantalat, virtsasäiliöt, jätevesisuunnitelmat, rakennusvalvonta sekä energiaselvitykset.

    Ajankohtaista

    Lukaise uusimmat uutisemme, katso referenssejä tai muita selaa julkaisujamme

    Artikkelin otsikko 06

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Quis ipsum suspendisse ultrices gravida....

    Lue artikkeli