cacau.jpg

Tervetuloa Raijan tallille!

padehyppaa.jpg

Viikottain tällä aktiivisella ratsastuskoululla kokoontuu suuri joukko eri-ikäisiä ratsastuksen harrastajia. Koulutetut hevoset, master-ratsastuksenopettaja ja tilava maneesi saa vaativammankin harrastajan viihtymään. Harrasta kuten haluat; alkeisryhmässä tai pienryhmässä, pienellä ponilla tai isommalla vaativan tason hevosella, kouluratsastusta tai esteitä, kerran viikossa tai useammin.

Tallilla vallitsee rento ja iloinen yhteishenki ja kaikessa toiminnassa on yhdessä tekemisen meininki. Hevosten kanssa puuhastelu on loistavaa
vastapainoa koulutyölle ja työelämän haasteille.

ministijaemmiina.jpgTallin toimintaan kuuluu olennaisena osana kilpaileminen ja siksi vuoden aikana järjestetäänkin useita kilpailuharjoituksia asiakkaille ja aluekilpailuja enemmän kisaamisesta kiinnostuneille. Harrastajista suuri osa kuuluukin Etelä-Karjalan Urheiluratsastajiin, jota kilpailuissa edustetaan ja joka toimii tallilla järjestettävien aluekilpailujen järjestävänä seurana. Joka vuosi osallistutaan iloisella ja suurellakin joukolla ratsastuskouluoppilaiden mestaruuskilpailuihin sekä koulu- että esteratsastuksessa.

iidajavaiski.jpg

Raija järjestää vuoden aikana erilaisia muutaman päivän pituisia kursseja.Kurssit ajoittuvat enimmäkseen koulujen loma-ajoiksi. Kurssien teemoinaon ollut esteitä, vaativampaa kouluratsastusta, istuntaa ja puomiharjoittelua. Tallilla käy säännöllisesti vierailevia valmentajia valmentamassa ratsukoita. Tallin asiakkailla on myös mahdollisuus osallistua näille valmennustunneille tallin hevosilla.

Tutustu tallin aktiiviseen toimintaan ja tule mukaan kivaan harrastukseen!

уроки верховой езды на русском.

Riding lessons in English.

logot.jpg

   

binsku_pellossa.jpg